Fenor BV

Fenor BV verschilt op meerdere vlakken in vergelijking met andere, traditionele energieleveranciers. Verwacht bij dit energiebedrijf als nieuwe klant dan ook geen blinkende welkomstpromoties of goodies. Fenor BV vindt het van belang dat al haar klanten op eender welk moment kunnen genieten van dezelfde, scherpe prijs. Bovendien stelt ze alles in het werk om op een vooruitstrevende manier haar diensten aan te bieden. Dit is onder meer terug te zien in de uitgebreide online klantenomgeving die gebruikers van heel wat interessante mogelijkheden voorziet. Dit alles maakt Fenor BV een werkelijk uitstekende energieleverancier.

Historie

Fenor BV werd opgericht in het jaar 2012 en stelt zichzelf voor als een no-nonsense energieleverancier. Het energiebedrijf wil zich niet alleen profileren op vlak van kostprijs, daarnaast stelt ze zichzelf als doel om het haar klanten zo eenvoudig en transparant mogelijk te maken. Fenor BV biedt haar diensten ondertussen bovendien niet alleen maar aan, aan particuliere klanten. Ook kleine en middelgrote en zelfs de grote zakelijke verbruikers zijn bij deze energieleverancier namelijk aan het juiste adres.

Tarieven

Fenor BV staat er om bekend een energieleverancier te zijn waarbij je als klant bent verzekerd van zeer interessante tarieven. Er worden op vlak van energiecontracten verschillende mogelijkheden aangeboden. Denk op dit vlak niet alleen aan pakketten die over een vastgestelde looptijd en dus ook prijs beschikken, maar het is eveneens een mogelijkheid om te kiezen voor een flexibel contract. Veel mensen kiezen voor deze laatste omdat ze dan op eender welk moment de mogelijkheid hebben om over te stappen. Dat is inderdaad het geval, maar de gemiddelde kostprijs van een flexibel energiecontract ligt heel wat hoger in vergelijking met deze van een vastgesteld contract. Dit is iets om rekening mee te houden.

Fenor BV biedt haar klanten ook vaste energiecontracten aan waarbij je bent verzekerd van een vaste, lage energieprijs voor één of meerdere jaren. Dergelijke contracten zijn financieel het interessantst, maar je hebt niet zomaar de mogelijkheid om vroegtijdig op te zeggen. Doe je dat wel? In dat geval zal je moeten vaststellen dat Fenor BV je een bepaalde opzegvergoeding in rekening kan brengen. Dit kan eveneens zo zijn bij je oude energieleverancier wanneer je beslist om vroegtijdig de overstap te maken naar Fenor BV. Hou er rekening mee dat Fenor BV deze kosten niet terugbetaalt aan haar klanten.

Ervaringen

Fenor BV is een prima energiebedrijf welke op heel wat positieve ervaringen kan rekenen. Klanten van deze energieleverancier prijzen niet alleen haar lage kosten (die overigens van toepassing zijn voor alle klanten), daarnaast zijn er geen verborgen extra’s en verloopt het afsluiten van een energiecontract altijd op bijzonder transparante wijze. Dit alles zorgt er voor dat er door de jaren heen op het internet heel wat mooie ervaringen zijn verschenen met Fenor BV en dat overigens niet alleen door particulieren, maar ook door zakelijke klanten.

Meterstanden doorgeven

Het doorgeven van de meterstanden aan Fenor BV kan op meerdere manieren gebeuren. Heel wat klanten van deze energieleverancier hebben er ondertussen reeds voor gekozen om een slimme meter te plaatsen. Deze meter registreert automatisch de standen en geeft ze elke 2 maand door aan Fenor BV Ben jij geen eigenaar van een slimme meter? In dat geval raadt Fenor BV je aan om de actuele standen maandelijks in te vullen in jouw klantenpaneel. Op deze manier heb je ten allen tijde een goed zicht op je actuele verbruik waardoor je niet voor vervelende (financiële) verrassingen zal komen te staan. Voel je er maar weinig voor om je meterstanden in te voeren in het online klantengedeelte van Fenor BV? In dat geval kan je er eventueel ook voor kiezen om ze gewoon door te sturen naar de klantendienst.

Opzeggen

Het opzeggen van een flexibel energiecontract van Fenor BV is ten allen tijde mogelijk zonder dat er daarvoor een boete wordt aangerekend. Dat geldt niet voor het geval je er voor hebt gekozen om een vast energiecontract af te sluiten. In deze situatie zal je steeds rekening moeten houden met de resterende looptijd die van kracht is. Zeg je het energiecontract op aan het einde van deze looptijd? In dat geval is er geen vuiltje aan de lucht. Voer je een vroegtijdige opzegging door? Dan zal Fenor BV je de wettelijke opzegvergoeding aanrekenen.

Inloggen

Ondanks het feit dat Fenor BV over een uitmuntende klantendienst beschikt is het zo dat je als klant relatief eenvoudig heel veel verschillende zaken zelf kan opvragen en uitvoeren. Fenor BV beschikt namelijk over een online klantenomgeving waarin het niet alleen mogelijk is om je persoonlijke gegevens aan te passen, maar ook om contracten op te vragen, facturen te bekijken, je betaaloverzicht te raadplegen en de meterstanden door te geven. De aanwezigheid van dit online klantengedeelte zorgt er voor dat je eigenlijk nooit ook maar enige hoeveelheid tijd zal verliezen bij Fenor BV.

Adresgegevens

Fenor BV maakt het voor haar klanten mogelijk om op verschillende manieren contact op te nemen. Niet alleen is er een bezoekadres beschikbaar, daarnaast is het ook mogelijk om de nodige briefwisseling per post te versturen. Wil je liever via e-mail of misschien wel telefonisch in contact treden met deze energieleverancier? Het is allemaal mogelijk door rekening te houden met de hieronder aangegeven contact- en adresgegevens.

Bezoekadres:

Fenor BV

Mercurius 6

8448 GX Heerenveen

Postadres:

Fenor BV

Postbus 325

8440 AH Heerenveen

Telefoon: 085–77.33.120

E-mail: klantenservice@fenor.nl

Facturering

De facturering van Fenor BV gebeurt op basis van een maandelijks voorschot. Dit maandelijks voorschot wordt bepaald aan de hand van het historische verbruik. Het is voor klanten van deze energieleverancier in principe zonder probleem mogelijk om dit bedrag enigszins aan te passen, maar je moet uiteraard altijd rekening houden met de afrekening die zal volgen aan het einde van het jaar. Indien de betaalde voorschotbedragen te laag zijn zal je op het einde van de rit nog worden geconfronteerd met een aanzienlijke afrekening. Heb je teveel aan voorschotten gestort naar Fenor BV? In dat geval zal je kunnen rekenen op een bepaalde terugbetaling wanneer de meterstanden zijn doorgegeven.

energie

Verwachting energieprijzen

We kunnen geen van allen de toekomst voorspellen om te weten wat er met de energieprijzen gaat gebeuren. Om deze reden kunnen …